دانش برای کسی که بدان عمل می کند، مایه رشد است . [امام علی علیه السلام]
منطقه و بیداری اسلامی
>>داریوش احمد رضا بهمنیار ( شنبه 02/11/7 :: ساعت 11:42 عصر)

نمادِ پیروزی حق بر باطل

 

ما مردم ایران در سرزمینی پهناور و بزرگی زندگی می کنیم که فرهنگ پیچده ای داریم با مردمانی که بسیار مومن به خداوند و مقید به شعاعر مذهبی خودمان هستیم مردمی آرمانگرا هستیم که با تمام وجود اول برای مذهب مان زندگی می کنیم و فرهنگ مان را مقدم بر خوردن و خوابیدن می دانیم امام خمینی (رضوان اله تعالی) ما را بعد از سه قرن رخوت و سستی قرون بیدار کرد و تفکر انقلابی و روحیه جهادی را به ما یاد داد و به رسمیت شناخت.

آمریکائیان و سه کشور اروپائی از بمب اتمی نمی ترسند آنها از ارزشهای انقلاب اسلامی می ترسند این ارزش ها اینقدر محبوب اند که می توانند دنیا را فتح کرده و نظام استکباری آنها را از بین ببرد.

اولین شرط انقلاب اسلامی برای از بین بردن اختلافات کشورهای منطقه و جهان باید بر پایه مذاکرات سوری سوری – عراقی عراقی – یمنی یمنی و امثالهم باشد و همین یکی از ارزش انقلاب اسلامی است که باعث شده دشمنی همیشگی آنها بر ما پایانی نداشته باشد.

حالا بقیه ارزش های دیگر انقلاب اسلامی به کنار ، اینکه آمریکا ام الفساد است ، هر چه فریاد دارید بر سر آمریگا بکشید ، آمریکا شیطان بزرگ است، ما آمریکار را متهم نمی کنیم بلکه این تاریخ است که آمریکا را متهم می کند.

ارزش های انقلاب اسلامی سالهای سال است که به قلوب انسان ‌های منطقه و آزادی خواهان و عدالت طلبان جهان راه باز کرده به افکار آنها نفوذ کرده و با فطرت آنها ارتباط گرفته است و در این چهل و پنج سال به تجربه ثابت شده که هر اندازه ملت ایران در نیل به اهداف انقلابی خود با ملت های دیگر وجه اشتراک داشته اند به همان نسبت استقبال از این انقلاب زیادتر هم شده است.

اسلام انقلابی به مردم ایران آموخت از نداشته های خود شروع کنند انقلابی که بر اساس سنت های تغییر ناپذیر الهی به عنوان نمادِ پیروزی حق بر باطل در دوران معاصر جلوه گر شده است، انقلابی که جلوه گاه کرامت مردم ایران و بلندای مقام جمهوری اسلامی ایران است و در برازندگی اش همین بس که صلح را مقدم بر جنگ می داند چرا که با این همه بیداد علیه ما هنوز سلاح ایران در غلاف است.

بعد از نهضت جنبش تنباکو توسط میرزای شیرازی انگلیس و اروپا و بعد آمریکا در مذاکرات هایشان حوزه نفوذ خودشان را با ما تعیین کرده اند و برای حفظ کسب منافع نامشروع شان در خاور میانه و کشورهای اسلامی به یک استراتژی مشترک رسیدند اینکه منافع اسلام خصوصا ایران با منافع استعمار گونه آنها ناسازگار است آنها از روحانیان مبارز و آگاه خیلی می ترسند چون مانع منافع نامشروع و چپاول و غارت آنها می شوند آنها نقشه های زیادی دارند که با دلارهای نفتی با حوصله دارند انجام می دهند تا انقلاب ایران را از بین ببرند آنها منتظر می مانند تا نقطه ضعفی از ایران بگیرند و در این راه با مذاکرات برجام دارند وقت کشی می کنند.

برای هر انسان مومنی، توانگری و فقر دو روی یک سکه هستند، ایمان به توانگری و تنگدستی نیست، چرا که توانگری گمراهان و فاسدان همانا موجب قدرت بیشترشان در چپاول و غارت و کشتار بیشتر است.

ارزش انسان نزد خدا فقط میزان ایمان، عقل و شجاعت است و نه چیز دیگر، نه نژاد نه ثروت و نه حتی فرزند یک شخص عالم بودن، زیرا فرزند یک عالم بودن نیز تضمینی بر گمراه نشدن یک انسان نیست، همان گونه که یار امام راحل بودن، دلیلی بر انقلابی ماندن همه یاران انقلاب نشد.

نزد خدا تنها انجام درست و کاملِ وظیفه ای که او بر دوش هر کدام از مسئولین و مردم نهاده است مهم است، ارزش واقعی یک انسان به عملکرد اوست، نه مقام یا ثروت ظاهری اش و این عملکرد فقط اگر در راه رضای خدا باشد ارزشمند استو گرنه به پشیزی نمی ارزد.

ثروت واقعی هر انسان، میزان اخلاص او در خدمت به مردم است و در حیطه وظایف مسئولان انقلاب تکرار اشتباهات گذشته پذیرفتنی نیست.

 


  نوشته های دیگران ()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
 
فهرست ها
 RSS 
خانه
ارتباط با من
درباره من
پارسی بلاگ

بازدید امروز: 186
بازدید دیروز:  166
مجموع بازدیدها:  394859
منوها
» درباره خودم «


منطقه و بیداری اسلامی
داریوش احمد رضا بهمنیار
سی و پنج سال قبل امام خمینی (رضوان الله تعالی) از میان ما رفت ما مردم ایران با شکوهی بزرگ و بی نظیر او را تشییع کردیم و به خاک سپردیم ولی این اندوهی بزرگ بر دل هایمان برجای گذاشت اندوهی برای ما و شادی برای او، چرا که مرگ حق است و بازگشت به سوی پروردگار، اما ما مردم ایران مومن ترین بنده خدا در زمان معاصر را از دست دادیم. همه ما روزی از این دنیا خواهیم رفت و بیشتر گناهان ما از آنجاست که این واقعیت بزرگ یعنی مرگ را فراموش می کنیم هزاران انسان از اول پیدایش آمدند که حال نشانی از آنان نیست برخی انسان ها به راه راست هدایت یافتند و برخی نه، چند صباحی دیگر قطعا هیچکدام از ما نیز در این دنیا نخواهیم ماند و به سرای دیگر خواهیم رفت پس باید بکوشیم در کار نیک که تنها چیزیست که با خود خواهیم برد و از تاریخ عبرت بگیریم که کسانی که از گذشتگان خود پند نگیرند خود عبرت دیگران خواهند شد. این که بر رفتن امام راحل بگرییم موجه است اما این تمام دِینِ امام راحل بر گردن ما نیست بلکه تداوم و ماندن در راه او که راه خداست اصل است اینک حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر عظیم الشأن مسلمانان جهان و جانشین امام راحل، راه او را که همان راه خداست را ادامه می دهند و مسلمانان همه عالم را بر زمین سرافراز خواهند ساخت تا نظام جمهوری اسلامی به عنوان یادگاری در تاریخ بشر از حکومت مقتدر الهی بر زمین باقی بماند. باید راه واقعی امام راحل را ادامه داد امامی که خود را در محضر خدا می دید استقلال و منیَتی نه برای خود و نه برای دشمنان خدا نمی دید برای کدخداها کمترین حیثیتی قائل نبود لذا نه می ترسید، نه مأیوس می شد و نه هرگز دچار غرور می گشت، امام می گفت مسلمانان یک هدف مشترک دارند که می توانند با هم به آن هدف برسند امام به جهانیان فهماند که تنها اسلام است که مایه سعادت بشر است و پیروزی واقعی وقتی است که اسلام با همه ابعاد و احکامش در ایران پیاده شود و پیروزی نهایی زمانی است که اسلام در همه اقطار عالم حکومت کند.

» پیوندهای روزانه «

تابناک [3]
انتخاب [3]
پایگاه خبری انقلاب نیوز
شبکه اطلاع رسانی دانا
موسسه فرهنگی راسخون
نقل قول - وبلاگ نویسان خوزستانی [1]
پایگاه خبری مشهد پیام [1]
شبکه خبری تحلیلی تیتر یک [1]
پایگاه خبری لنگر نیوز
ظهور
وب سایت خبری تحلیلی رصد [1]
وبلاگ نویسان خراسان رضوی [4]
سواد رسانه ای ایرانیان [1]
وبگاه جوان انقلابی [1]
پایگاه خبری شلمچه نیوز
[آرشیو(16)]


» فهرست موضوعی یادداشت ها «

برجام برای برداشتن تحریم ها بوده . جریانی منحرف از انقلاب اسلامی . دل به عشق زنده می ماند عشق به امام خمینی (ره) . حضرت فاطمه (س) مصمم برای شهادت در تکلیفی الهی[-1] .
» آرشیو مطالب «

پاییز 86
زمستان 1386
بهار 1387
مرداد 87
شهریور 87
تابستان 1387
خرداد 88
شهریور 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
آبان 90
آذر 90
دی 90
بهمن 90
اسفند 90
فروردین 91
اردیبهشت 91
خرداد 91
تیر 91
مرداد 91
شهریور 91
مهر 91
آبان 91
آذر 91
دی 91
بهمن 91
اسفند 91
فروردین 92
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
آذر 92
دی 92
بهمن 92
اسفند 92
اردیبهشت 93
فروردین 93
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
تابستان 93
پاییز 93
زمستان 93
تابستان 94
پاییز 94
زمستان 94
بهار 95
تابستان 95
پاییز 95
زمستان 95
بهار 96
تابستان 96
پاییز 96
زمستان 96
بهار 97
تابستان 97
پاییز 97
زمستان 97
بهار 98
تابستان 98
پاییز 98
زمستان 98
بهار 99
تابستان 99
پاییز 99
زمستان 99
بهار 0
تابستان 0
زمستان 0
بهار 1
تابستان 1
پاییز 1
زمستان 1
بهار 2
تابستان 2
پاییز 2
زمستان 2
بهار 3
تابستان 3
پاییز 3

» لوگوی وبلاگ «


» لینک دوستان «

تابناک
خبرگزاری فارس
شبکه العالم
عمارنامه
پایگاه خبری فرهنگ نیوز
رجا نیوز
جام نیوز
پایگاه خبری فاش نیوز
پایگاه خبری بولتن نیوز
پایگاه تحلیل خبر باصر
پارس نیوز
مشرق نیوز
شبکه خبر
شبکه دانا
جوان انقلابی
خیبر آنلاین
ادیان نیوز
انقلاب نیوز
روایت نو
بسیج پرس

» لوگوی دوستان «




» وضعیت من در یاهو «

یــــاهـو